Αυτή η αμπελώδης μπύρα είναι ευχάριστα γεμάτη. Η ζύμωση των δημητριακών της προσφέρει ελαφρώς γλυκές νότες και μια αξιοσημείωτη στρογγυλάδα! Απολαύστε την σε καλή παρέα!
Χρώμα: Αμπελώδης
Στυλ: Αμπελώδης Ale
Ποσοστό αλκοόλ: 6.50%
IBU (πικράδα): 13
Εισάγουμε ένα ρούμι από κεχριμπάρι από τη Δομινικανή Δημοκρατία, ένα μείγμα 5 ετών και 3 ετών. Προσθέτουμε βιολογικό μέλι από το Issigeac στην Ντορντόν και πιστοποιημένη βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο από τη Νότια Αμερική. Στη συνέχεια, προσθέτουμε άνθη Mafan για να αποκτήσουμε μια μοναδική και πρωτοφανή γεύση στην αγορά των αποσταγμάτων.
Μια λάμψη στο στόμα και μια απίστευτα μακρά επίγευση... Το Mafana θα σας εκπλήξει!
Τύπος ρουμιού: Βοτανικό ρούμι
Χωρητικότητα: 70cl το καθένα
Ποσοστό αλκοόλ: 35°
Ανακαλύψτε το πνεύμα της Piña Colada σε αυτή την κομψή παραλλαγή αυτού του ηλιόλουστου κοκτέιλ. Ένα λικέρ καρύδας και ένα γαλλικό σιρόπι ανανά αναδεικνύονται από ένα ντουέτο ρούμι.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ο διάσημος πειρατής Ρομπέρτο Κοφρέσι ήταν ο πρωτοπόρος της Piña Colada για κοινή χρήση, αλλά και ο εφευρέτης της σύμφωνα με τον θρύλο. Πράγματι, παρήγαγε λίτρα αυτού του κοκτέιλ με σκοπό να ενθουσιάσει το πλήρωμά του.
Προφίλ: Γλυκό, λεπτό, απαλό και φρουτώδες.
Βαθμός: 14,6% αλκοόλ
Συστατικά:
Ρούμι από το σπίτι Ferrand
Γεωργιανό ρούμι
Γαλλικό λικέρ καρύδας
Νερό καρύδας
Γαλλικό σιρόπι ανανά
Οξυντικό φτιαγμένο από εμάς
Για να εμπλουτίσουμε τη γκάμα των αποσταγμάτων μας, το σπίτι Egiazki αποφάσισε να εργαστεί πάνω σε ένα τζιν με γεύσεις από τη Χώρα των Βάσκων χρησιμοποιώντας την αγριοδαμασκηνιά. Μια συνταγή που επιτρέπει να συνδυαστεί η γλυκύτητα της αγριοδαμασκηνιάς με τον τονωτικό χαρακτήρα του μύρτιλου. Αυτή η φρουτώδης ένωση δίνει ένα πολύ αρμονικό τζιν: λεπτό, με λίγη πίκρα, ταυτόχρονα τονωτικό και φρέσκο.
Κατά την γευστική δοκιμή, η μύτη είναι λουλουδάτη και εκλεπτυσμένη, και η γεύση χαρακτηρίζεται από την αγριοδαμασκηνιά. Το τζιν Arana θα σας γοητεύσει με την εκλεπτυσμένη πίκρα του και τα αρώματα εσπεριδοειδών, αψίνθου και τζίντζερ.
Νόστιμο για δύο, αυτά τα νόστιμα ραβιόλια κοτόπουλου είναι προσεκτικά παρασκευασμένα με σάλτσα ντομάτας αρωματισμένη με βότανα της Προβηγκίας, για ένα πλήρες και απολαυστικό γεύμα.
Για τους λάτρεις των μακρών ζυμαρικών, επιλέξτε τις νόστιμες ταλιατέλες! Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την κομψότητά τους και τη γεύση τους που θα σας εντυπωσιάσει με κάθε μπουκιά.
Ινστιτούτο ομορφιάς σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, προσφέροντας υπηρεσίες αισθητικής. Από τις τελευταίας γενιάς θεραπείες προσώπου μέχρι την "épilation électrique définitive".
Ανοιχτό χρυσό με πράσινες-ασημένιες αντανακλάσεις.
Ανθώδεις νότες (ακακία, κρίνος της κοιλάδας) και φρουτώδεις νότες (αχλάδι, λευκό ροδάκινο, φρέσκα σταφύλια).
Φρέσκο, πλούσιο, ο ουρανίσκος είναι μεταλλικός με πολύ όμορφη επίγευση.
Όλα τα αρώματα που επιλέγονται από τις φαντασίες της Νικόλ είναι χωρίς CMR.
100% φυτική κερί: κερί σόγιας
Οι πρώτες ύλες δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.
Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν από τη χρήση.
Ενδείξεις και προφυλάξεις χρήσης:
Κατά την πρώτη χρήση, αφήστε το κερί σας να καεί μέχρι να λιώσει εντελώς στην επιφάνεια.
Η φυτίλι της αρωματικής σας κεριάς πρέπει να έχει μήκος περίπου 0,8 εκ., κόψτε την αν χρειάζεται.
Τοποθετήστε το κερί σας σε επίπεδη επιφάνεια και μακριά από ρεύματα αέρα για να αποφύγετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς.
Το κερί πρέπει να παραμένει μακριά από τα παιδιά και τα ζώα.
Μην αφήνετε ποτέ ένα κερί χωρίς επιτήρηση.
Φροντίστε πάντα να είναι μακριά από εύφλεκτα αντικείμενα.
Όλα τα μοντέλα είναι μοναδικά, οι φωτογραφίες είναι επομένως μη δεσμευτικές.
Τα χρώματα και οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από κερί σε κερί.
Αυτά τα Canistrelli με αμύγδαλα σε σακουλάκι 350 γρ είναι σίγουρα τα πιο γνωστά και τα πιο αγαπημένα από την Biscuiterie d'Afa. Χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς ΓΤΟ, χωρίς χρωστικά ή συντηρητικά, έχουν διατηρήσει με την πάροδο του χρόνου τη συνταγή και τη γεύση τους. Μια διπλή ψησίματος και ολόκληρα αμύγδαλα προσφέρουν σε αυτά τα παραδοσιακά κορσικά μπισκότα την χαρακτηριστική τραγανότητα των canistrelli. Είναι νόστιμα μπισκότα που είναι τυπικά Κορσικά και σίγουρα θα τα εκτιμήσετε.
Βάρος: Σακουλάκι 350 γρ
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, Λάδι ηλιόσπορου, Αμύγδαλα
Συντήρηση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος
Διατροφική δήλωση για: 100 γρ
Ενέργεια: 2008 kJ (478 kcal)
Λίπη: 19 γρ
Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 1,7 γρ
Υδατάνθρακες: 68 γρ
εκ των οποίων Σάκχαρα: 29 γρ
Πρωτεΐνες: 6,9 γρ
Αλάτι: 0,67 γρ
Οι μακαρόν δημιουργήθηκαν στις αραβικές χώρες όταν οι Ευρωπαίοι άρχισαν να πλοηγούνται μακριά από τις εστίες τους.
Στον Μεσαίωνα, ο όρος «μακαρόν» αναφερόταν σε δύο διαφορετικά προϊόντα: το γλυκό, αλλά και σε μια σούπα με στοιχεία από αλεύρι που καταναλωνόταν με τριμμένο τυρί, κανέλα και σαφράν, και που ονομάστηκε «μακαρόνι» από τον 17ο αιώνα.
Ο μακαρόν εμφανίστηκε στην Ευρώπη κατά τον Μεσαίωνα, πρώτα στην Ιταλία, με την ονομασία μακκαρόν. Η Κατερίνα των Μεδίκων φέρεται να το σέρβιρε στους γάμους του Δούκα Άννα της Joyeuse, στην Αρντές, το 1581. Εμφανίστηκε στο Σαιν-Ζαν-ντε-Λυζ το 1660, όπου ένας ζαχαροπλάστης το προσέφερε στον βασιλιά Λουδοβίκο XIV για τον γάμο του. Στο Παρίσι, ήταν αξιωματικοί της κουζίνας με το όνομα Νταλλογιό που σέρβιραν τα μακαρόν στους Βασιλείς από το 1682.
Μετά την εμφάνιση αυτού του γλυκού στη Γαλλία, πολλές περιοχές υιοθέτησαν και προσαρμόσαν τη συνταγή. Αυτή η μίμηση καθιστά την προέλευση των μακαρόν συναρπαστική.
Καθαρό βάρος: 150γρ
Το ποτό: Το Adriatico αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά Amaretto. Παράγεται από 100% φυσικά ιταλικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των αμυγδάλων από την Απουλία. Μαζεύονται με το χέρι, καβουρδίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, πριν αποσταχθούν και συνδυαστούν με νότες βανίλιας, κανέλας, κακάου και μια πινελιά καφέ. Τέλος, μια πρέζα αλατιού προσθέτει αυτή την ευαίσθητη νότα που θυμίζει τη γειτονική Αδριατική Θάλασσα. Το αποτέλεσμα είναι ένα λικέρ που είναι δύο φορές λιγότερο γλυκό από ένα παραδοσιακό Amaretto και διαθέτει εξαιρετική αρωματικότητα. Ένα λιχουδιά για να καταναλώνεται με πάγο ή σε κοκτέιλ (Amaretto Sour, Amaretto Coffee ή Godfather)!
Η εταιρεία: Το Adriatico είναι το επιτυχημένο στοίχημα του Jean-Robert Bellanger, Γάλλου επιχειρηματία που ήρθε να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ιταλικές μάρκες στον δικό τους τομέα. Στα 40 του χρόνια, αποφασίζει να αλλάξει καριέρα στον τομέα των ποτών και δημιουργεί τη μάρκα τον Σεπτέμβριο του 2019.
Τύπος: Amaretto
Περιεκτικότητα: 70cl
Αλκοολικός βαθμός: 28%
Αυτή η κεριά, φτιαγμένη από φυσικό λευκό και χρωματισμένο κερί μέλισσας (οικολογική βαφή), θα προσθέσει μια συμβολική διάσταση στις γιορτές σας.
Αναφορά:BMDE-BU25H-345G
Αρώματα:Ρόδο, Μαγγολία, Ευκάλυπτος
Ύψος:25εκ
Βάρος:345γ
Διάμετρος:5,5εκ
Αυτά τα νόστιμα κορεσμένα μπισκότα σε τετράγωνο σχήμα με σπόρους ανισιού είναι συσκευασμένα σε μια συσκευασία που θα ταιριάζει σε οικογένειες και λάτρεις των γλυκών.
Βάρος: Συσκευασία 1 κιλού
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, Λάδι ηλιόσπορου, Αυγά, Σπόροι ανισιού 2%
Συντήρηση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος
Διατροφική δήλωση για: 100 γρ
Ενέργεια: 2008 kJ (478 kcal)
Λίπη: 19 γρ
Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 1,9 γρ
Υδατάνθρακες: 69 γρ
εκ των οποίων Σάκχαρα: 29 γρ
Πρωτεΐνες: 6,8 γρ
Αλάτι: 0,42 γρ
Το κρασί: Τι εκπληκτική χρονιά αυτή του 1985! Αυτό το γλυκό φυσικό κόκκινο κρασί έχει υποστεί οξειδωτική ωρίμανση σε εξωτερικό χώρο για 1 χρόνο σε ντεπόζιτο, ακολουθούμενη από 27 χρόνια (!) σε δρύινες δεξαμενές. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική ετικέτα με χρώμα κεραμιδί, όπου αρώματα από αποξηραμένα δαμάσκηνα και μαρμελάδα μαύρων φρούτων συνδυάζονται με νότες μόκας, κακάο, αποξηραμένη σύκα, καρύδια και πιπέρι σε μια υποδειγματική ισορροπία. Μια φιάλη που πρέπει να απολαύσετε με τυριά με μπλε μούχλα ή σοκολατένια επιδόρπια. Μια απόλαυση γεμάτη πολυπλοκότητα και γεύση!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Γλυκό φυσικό κόκκινο κρασί
Υπολείμματα σακχάρων: 103g/L
Ποικιλίες: 90% Γκρενάς, 5% Καριγνάν & 5% Μακαμπέο
AOC: Μαυρί
Φυλάξη: Έτοιμο προς κατανάλωση και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2050
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14-16°C